In januari hebben we een aantal nummers opgenomen. Eén daarvan is op een verzamel-cd gekomen: de zogenaamde mota-cd. Deze cd is uitgekomen naar aanleiding van het vijf-jarig bestaan van het beruchte mota-forum en bevat nummers van twaalf bafolk-bandjes die grotendeels dankzij het forum tot stand gekomen zijn.
Onze mazurka BAM staat op deze cd. Meer lezen en bestellen op de website van Folkfusie.

Onze opnames zijn gedaan door Albert Schuiling in studio Omaho en we zijn erg blij met zijn goede en zorgvuldige werk :~)

Hieronder een fragment van BAM (het hele nummer kun je op de cd beluisteren) en de complete opname van Slaapvrouw.


"BAM (fragment)" (3,5 MB)
Een mazurka over "nieuwe beginnen" (meervoud).

"Slaapvrouw" (5 MB)
Deze wals-in-vijfen schreef Sandra nadat ze een brief uit 1756 las in de krant. De brief kwam uit een collectie van duizenden Nederlandse brieven uit die tijd die ooit buitgemaakt zijn door Engelse kapers en nu in Londen in The National Archives liggen. Het NRC publiceerde een tijd lang elke maand zo'n brief. Deze brief was van een scheepsman die voor Texel lag na een zware storm waarbij ze bijna vergaan waren. Hij schrijft zijn logementshoudster in Amsterdam dat het hem goed gaat en hoopt dat het haar ook goed gaat. De aanhef van de brief is "Zeer waarde slaapvrouw,"